Aktiviteter

Aktiviteter både inomhus och utomhus finns med i planerna för The Circle Resort. Det naturnära läget ger möjligheter till löprundor och promenadstigar. 

The Circle Resort ska vara attraktivt året runt för både långväga gäster och för människor som bor i regionen. När vädret tillåter ska det finnas alla möjligheter att spendera aktiva dagar i naturen. Centrumbyggnaden ska vara ett lika spännande alternativ men med äventyr under tak. Tanken är att semesteranläggningen ska bli en liten by fylld med möjligheter till både uppfriskande aktiviter och stärkande vila. Det finns också idéer kring att skapa ett sportkollege och en lägerskola.

 

UTOMHUS

Anläggningen planeras i ett naturområde. Fiske, paddling och segling är några av utomhusaktiviteterna som ryms inom området. En annan tillgång är den 16 mil långa Ostkustleden som passerar här med en sträcka på 1,5 kilometer. Vid klar sikt syns Blå Jungfrun i horisonten. Leden används idag både av boende i kommunen för promenader och utflykter och av långväga gäster för längre vandringar med övernattning. Detaljplaneringen för bygget av den nya semesterbyn gör det möjligt att rusta upp leden, öka tillgängligheten och placera delar av sträckan närmare vattnet. Planerna för anläggningens utomhusmiljö omfattar även lekplatser, löprundor och ytor för evenemang.

 

INOMHUS

Centrumbyggnaden blir anläggningens mittpunkt med inomusaktiviteter för alla. Här kan det finnas vattenland, restauranger, lekland, bowling, hotell och multihall för både bollsport och ishockey.
 
Vattenlandet ska erbjuda bassänger, bubbelbad och vattenrutschkanor. Här ska också ges tillfälle för svettiga pass på löpbandet eller avkopplande ångbad. Vintertid är det i huvudsak här besökarna håller till.

Multihallen är en idrottsanläggning som kan användas för lokala och regionala arrangemang men även locka idrottsklubbar från hela landet att ha sina träningsläger här istället för utomlands. Multihallen ska också kunna användas för konserter, konferenser och andra evenemang.